divendres, 9 de juny del 2017

arquitectura 


Es tracta d'un edifici bastant relacionat amb l'aigua, no només per la seva forma, sinó perquè integra un sistema que extreu aigua directament de l'aire utilitzant energia solar i més parteix de la construcció està immersa sota l'aigua.

L'edifici seria intel·ligent energèticament parlant, envoltat de panells solars semitransparents que permeten captar energia solar però sense privar de llum als espais interiors ... els costats on no toca el sol directament tindrien entrades d'aire que seria dirigit fins a la part superior, la velocitat del aire aniria augmentant per un pati interior fins arribar a un aerogenerador a la part superior.

Orlando de Urrutia és un arquitecte Doctorat en Arquitectura per la Universitat Politècnica de Catalunya. Té el seu Gabinet d'Arquitectura a Barcelona. El Water Building Resort és un concepte d'un edifici inspirat en una simple gota d'aigua ia més amb la mateixa forma. Tal com diu el seu dissenyador: És un edifici projectat i pensat per crear consciència de l'aigua. L'edifici compta amb un resort que alberga un aquari, restaurant, gimnasos, hotel, spa, i altres lujos.El edifici compta també amb un centre de recerca tecnològica (Cidemco) el qual emetrà les certificacions de productes industrials de qualitat.








Segons el seu dissenyador: Recicla l'aigua aprofitant l'aigua de pluja i desaliniza la marina depurant amb equips incorporats a la base de l'edifici. Els generadors d'aigua "TeexMicron" permeten produir 5.000 litres d'aigua per cada volum de 21,17 m3 equip / 48 persones, per als càlculs farem servir una mitjana de 105 litres per persona.

bibliografia:






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada